پسورد برای دانلود مقالات isi

موضوعات سايت
پسورد های دانشگاهی

اکانت ieeexplore

اکانت sciencedirect

اکانت springerlink

اکانت proquest

اکانت scopus

اکانت EBSCO

اکانت jstor

اکانت Emerald

اکانت Wiley

اکانت Taylor & Francis Online

اکانت Ovid

اکانت ISI Web of Knowledge

اکانت SAGE

اکانت LexisNexis

اکانت acm

اکانت acs

اکانت asme

اکانت jove

اکانت ams

اکانت Scientific

پسورد scifinder

اکانت one petro

اکانت IGI Global

اکانت AIP

اکانت ASME

اکانت Cambridge

اکانت ASCE

اکانت mathscinet

اکانت Hein Online

پسورد IngentaConnect

اکانت Knovel

اکانت PsycINFO

پسورد iThenticate

اکانت (asm) American Society for Microbiology

اکانت accessscience

اکانت uptodate

اکانت گرامرلی grammarly

اکانت Orbit.com

آشنایی با پایگاه های علمی

آشنایی با پایگاه های ieee

آشنایی با پایگاه های ScienceDirect

آشنایی با پایگاه های SpringerLink

آشنایی با پایگاه های proQuest

آشنایی با پایگاه های Emerald

آشنایی با پایگاه iThenticate

آشنایی با پایگاه Turnitin

آشنایی با پایگاه uptodate

مطالب مفید

پروپوزال

راهنمای نگارش پروپزال

آیا این مجله ISI است ؟

مطالعه به سبکی دیگر!

مطالعه و تکرار

چگونه بهتر تمرکز کنیم؟

چگونه بهتر گوش کنیم؟

مطالعه مفید چگونه حاصل می شود؟

چگونه یک مقدمه خوب برای مقاله خود بنویسیم؟

نحوه نگارش مقاله پژوهشی

نحوه نگارش پروپوزال

دستورالعمل تدوین طرح پیشنهادی پایان نامه

اشتباههای رایج در طرحهای پژوهشی

چگونه یک طرح پژوهشی بنویسیم ؟

نحوه ی طراحی طرح تحقیق

بورسیه تحصیلی

بورسیه تحصیلی دکتری

سفارش تهیه کتاب

تهیه کتاب های ایبوک از آمازون

آمار
آمار مطالب
کل مطالب : 1875
کل نظرات : 201
آمار کاربران
افراد آنلاين : 12
تعداد اعضا : 9602

کاربران آنلاين

آمار بازديد
بازديد امروز بازديد امروز : 1,074
بارديد ديروز بارديد ديروز : 3,388
بازديد کلي بازديد کلي : 6,200,094
جستجو
:: پیام مدیر سایت ::
            
  .................................................................................................................................

دسترسی به بیش از 12549 ناشر جهان

دانلود مقالات و کتاب های گران قیمت خود را به ما بسپارید

هدف این وبسایت کمک به دسترسی و تامین منابع علمی و تخصصی لاتین دانشجویان

در جهت رشد و شکوفایی کشور عزیزمان می باشد

.................................................................................................................................

14 سال فعالیت با کیفیت ما نشان اعتبار ماست

طی این  14 سال تعداد کثیری  دانشجو , استاد , شرکت,  دانشگاه و موسسه آموزش عالی  خدمات ما را  در یافت کرده و  رضایت خود را ابراز کردند که از تمام آنها تشکر لازم را داریم

:: پسورد پایگاه های علم سنجی ::
پسورد مستقیم پایگاه ریکسیس
(www.reaxys.com)
پسورد اختصاصی پایگاه وب آف ساینس
(www.webofknowledge.com)
جهت خرید و اطلاعات بیشتر کلیک کنیدجهت خرید و اطلاعات بیشتر کلیک کنید

پسورد مستقیم پایگاه آپ تو دیت UpToDate
(www.uptodate.com)
پسورد پروکوئست مخصوص دانلود پایان نامه
prquest
جهت خرید و اطلاعات بیشتر کلیک کنیدجهت خرید و اطلاعات بیشتر کلیک کنید


 

کتاب راهنمای سبزیجات و فرآوری مدرن سبزیجات

Handbook of Vegetables and Vegetable Processing

WWW.MAGHALEHISI.IR

دانلود فایل اورجینال کتاب + تهیه نسخه چاپی کتاب از سایت آمازون و ارسال به سراسر کشور

 

 

کتاب راهنمای سبزیجات و پردازش سبزیجات، نسخه دوم، جامع ترین راهنمای تکنولوژی سبزیجات برای پردازنده ها، تولید کنندگان و کاربران سبزیجات در تولید مواد غذایی است. این کتاب کامل شامل 42 فصل در دو جلد است که توسط کارشناسان زمینه ای از سراسر جهان ارائه می شود. این اطلاعات معاصر را فراهم می کند که دانش و شیوه های فعلی را در زنجیره ارزش سبزیجات از طریق تولید از طریق مصرف به ارمغان می آورد. این کتاب منحصر به فرد است به این معنی که شامل پوشش تکنولوژی تولید و پس از برداشت، فن آوری های پردازش نوآورانه، بسته بندی و مدیریت کیفیت می شود.

راهنمای دوم سبزیجات و پردازش سبزیجات، نسخه دوم، پیشرفت های اخیر در زمینه های پرورش و تولید سبزیجات، فیزیولوژی و ذخیره سازی، بسته بندی و طول عمر انبار، و فن آوری های پردازش سنتی و جدید (پردازش فشار بالا، میدان الکتریکی پالسی، غشاء جداسازی و گرمایش اهمی). همچنین پوشش جامع پردازش، بسته بندی و کیفیت تغذیه سبزیجات و همچنین اطلاعات در مورد طیف گسترده ای از تولید و پردازش علم و فناوری های گیاهی ارائه می دهد.

    
پوشش شامل زیست شناسی و طبقه بندی، فیزیولوژی، بیوشیمی، طعم و خواص حسی، ایمنی میکروبی و اصول HACCP، خواص مواد مغذی و زیستی
    
شرح عمیق از فرآیندهای کلیدی شامل پردازش حداقل، انجماد، پاستوریزاسیون و پردازش آسپتیک، تخمیر، خشک کردن، بسته بندی و استفاده از فن آوری های جدید
    
فصل های کامل به جنبه های مهم بیش از 20 سبزی بزرگ تجاری از جمله آوکادو، زیتون های جدول و پروتئین های گیاهی بافتی اختصاص یافته است.

این کتاب مهم برای هر کسی که در زمینه فن آوری مواد غذایی، علم مواد غذایی، بسته بندی مواد غذایی، تغذیه کاربردی، سیستم های زیستی و مهندسی کشاورزی، بیوتکنولوژی، باغبانی، بیوشیمی مواد غذایی، زیست شناسی گیاهی، و فیزیولوژی پس از استقرار، مطالعه می شود.

جهت دانلود کتاب Handbook of Vegetables and Vegetable Processing می توانید از روش های زیر  با گروه تهیه کتاب maghalehisi.ir  در ارتباط باشید و هر سفارش کتاب از آمازون داشته باشید چه خرید نسخه کتاب چاپی از آمازون و چه خرید و دانلود کتاب از سایت آمازون  به ما بسپارید.

 

  تهیه فوری کتاب های ایبوک لاتین از تمام ناشرین با قیمت دانشجویی

 قیمت 10 هزار تومان

تهیه نسخه چاپی کتاب های آمازون

EMAIL:maghalehisi2013@gmail.com

شماره تماس :09357650409

Telegram id:@infomaghalehisi



نويسنده : admin
[ جمعه 14 اردیبهشت 1397 ] [ 21:38 ]
بازديد : 677


:: نظربدهيد ::
کد امنیتی رفرش
مطالب تصادفي
ورود کاربران

رمز عبور را فراموش کردم ؟
عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
لينک دوستان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن سايت در خبرنامه سايت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
کتاب های دانلود شده اخیر

خرید کتاب از
تمام ناشرین جهان
به صورت اروجینال

از تمامی فروشگاه های جهان
amzoon , ebay 
abebook
,bookbyte
e
,...
,
جهت سفارش کتاب اینجا کلیک کنید

کتاب های چاپی  خریداری  شده
اخیر به سفارش کاربران

amazon link

amazon link

amazon link

amazon link

amazon link

amazon link

amazon link

amazon link

amazon link

amazon link

تمامي حقوق متعلق به وبسايت پسورد برای دانلود مقالات isi مي باشد.