دسترسی به بیش از 12549 ناشر جهان
دانلود مقالات و کتاب های گران قیمت خود را به ما بسپارید
هدف این وبسایت کمک به دسترسی و تامین منابع علمی و تخصصی لاتین دانشجویان
در جهت رشد و شکوفایی کشور عزیزمان می باشد
.................................................................................................................................
14 سال فعالیت با کیفیت ما نشان اعتبار ماست
طی این 14 سال تعداد کثیری دانشجو , استاد , شرکت, دانشگاه و موسسه آموزش عالی خدمات ما را در یافت کرده و رضایت خود را ابراز کردند که از تمام آنها تشکر لازم را داریم
پسورد مستقیم پایگاه ریکسیس
(www.reaxys.com) | پسورد اختصاصی پایگاه وب آف ساینس
(www.webofknowledge.com) |
![]() | |
جهت خرید و اطلاعات بیشتر کلیک کنید | جهت خرید و اطلاعات بیشتر کلیک کنید |
پسورد مستقیم پایگاه آپ تو دیت UpToDate
(www.uptodate.com) | پسورد پروکوئست مخصوص دانلود پایان نامه |
![]() | ![]() |
جهت خرید و اطلاعات بیشتر کلیک کنید | جهت خرید و اطلاعات بیشتر کلیک کنید |
کتاب راهنمای سبزیجات و فرآوری مدرن سبزیجات
Handbook of Vegetables and Vegetable Processing
دانلود فایل اورجینال کتاب + تهیه نسخه چاپی کتاب از سایت آمازون و ارسال به سراسر کشور
کتاب راهنمای سبزیجات و پردازش سبزیجات، نسخه دوم، جامع ترین راهنمای تکنولوژی سبزیجات برای پردازنده ها، تولید کنندگان و کاربران سبزیجات در تولید مواد غذایی است. این کتاب کامل شامل 42 فصل در دو جلد است که توسط کارشناسان زمینه ای از سراسر جهان ارائه می شود. این اطلاعات معاصر را فراهم می کند که دانش و شیوه های فعلی را در زنجیره ارزش سبزیجات از طریق تولید از طریق مصرف به ارمغان می آورد. این کتاب منحصر به فرد است به این معنی که شامل پوشش تکنولوژی تولید و پس از برداشت، فن آوری های پردازش نوآورانه، بسته بندی و مدیریت کیفیت می شود.
راهنمای دوم سبزیجات و پردازش سبزیجات، نسخه دوم، پیشرفت های اخیر در زمینه های پرورش و تولید سبزیجات، فیزیولوژی و ذخیره سازی، بسته بندی و طول عمر انبار، و فن آوری های پردازش سنتی و جدید (پردازش فشار بالا، میدان الکتریکی پالسی، غشاء جداسازی و گرمایش اهمی). همچنین پوشش جامع پردازش، بسته بندی و کیفیت تغذیه سبزیجات و همچنین اطلاعات در مورد طیف گسترده ای از تولید و پردازش علم و فناوری های گیاهی ارائه می دهد.
پوشش شامل زیست شناسی و طبقه بندی، فیزیولوژی، بیوشیمی، طعم و خواص حسی، ایمنی میکروبی و اصول HACCP، خواص مواد مغذی و زیستی
شرح عمیق از فرآیندهای کلیدی شامل پردازش حداقل، انجماد، پاستوریزاسیون و پردازش آسپتیک، تخمیر، خشک کردن، بسته بندی و استفاده از فن آوری های جدید
فصل های کامل به جنبه های مهم بیش از 20 سبزی بزرگ تجاری از جمله آوکادو، زیتون های جدول و پروتئین های گیاهی بافتی اختصاص یافته است.
این کتاب مهم برای هر کسی که در زمینه فن آوری مواد غذایی، علم مواد غذایی، بسته بندی مواد غذایی، تغذیه کاربردی، سیستم های زیستی و مهندسی کشاورزی، بیوتکنولوژی، باغبانی، بیوشیمی مواد غذایی، زیست شناسی گیاهی، و فیزیولوژی پس از استقرار، مطالعه می شود.
جهت دانلود کتاب Handbook of Vegetables and Vegetable Processing می توانید از روش های زیر با گروه تهیه کتاب maghalehisi.ir در ارتباط باشید و هر سفارش کتاب از آمازون داشته باشید چه خرید نسخه کتاب چاپی از آمازون و چه خرید و دانلود کتاب از سایت آمازون به ما بسپارید.
تهیه فوری کتاب های ایبوک لاتین از تمام ناشرین با قیمت دانشجویی
قیمت 10 هزار تومان
تهیه نسخه چاپی کتاب های آمازون
EMAIL:maghalehisi2013@gmail.com
شماره تماس :09357650409
Telegram id:@infomaghalehisi
خرید کتاب از تمام ناشرین جهان به صورت اروجینال از تمامی فروشگاه های جهان amzoon , ebay abebook ,bookbytee ,... , |
amazon link |